DuoLife My Gastrin

14.000 Ft

A DuoLife My Gastrin egy folyékony étrend-kiegészítő, amely kizárólag növényi eredetű természetes összetevőket tartalmaz, közöttük az Aszandkóróból (Ferula assa-foetida) származó mézgagyantán alapuló titkos Asafin®* formulát is. Az Asafin®*formula a szabadalmazott FenuMATTM* technológia használatával készül, amely optimális minőséget és biohasznosulást szavatol. Az emésztési folyamatokat, a megfelelő bélperisztaltikát és székletürítést, a hasnyálmirigy- és a májműködését, valamint az epehólyag és epeutak funkcióját támogató legmagasabb minőségű természetes alapanyagokból létrehozott készítmény. A standardizált növényi kivonatokban jelenlévő számos bioaktív vegyület értékes forrását alkotja. Az étrend-kiegészítőben található összetevők egészségvédő hatását klinikai vizsgálatok igazolták, és tudományos cikkek dokumentálják.

Az emésztési zavar az emésztőrendszer egyik leggyakoribb megbetegedése és akár a felnőtt népesség 60%-át is érintheti1.

A DuoLife My Gastrin étrend-kiegészítőben jelenlévő összetevők tulajdonságainak köszönhetően a termék támogatja az emésztési folyamatokat, a helyes bél-perisztaltikát, a megfelelő ürítést, a hasnyálmirigy és a máj működését valamint az epehólyag és az epevezetékek funkcióit. A DuoLife My Gastrin a standardizált növényi kivonatokban jelenlévő számos bioaktív vegyület értékes forrását alkotja. Az étrend-kiegészítőben található összetevők egészségvédő hatását klinikai vizsgálatok igazolták, és tudományos cikkek dokumentálják.

Kiknek ajánljuk a DuoLife My Gastrin terméket:


olyan személyeknek, akik napi szinten támogatni kívánják emésztőrendszerük, ezen belül gyomruk és beleik megfelelő működését és az emésztési folyamatokat;

a gyomruk, hasnyálmirigyük, epehólyagjuk és epevezetékeik megfelelő állapotáról gondoskodó személyeknek;

székrekedéssel és lelassult bélműködés miatti problémákkal küzdő személyeknek;

emésztési zavarral küzdő személyeknek;

a puffadás, hányinger, böfögés és az étkezés utáni túlzott teltségérzet problémájával küzdő személyeknek;

enyhe gyomor- és bélgörcsös rendellenességekkel küzdő személyeknek;

zsíros ételek fogyasztása után emésztési nehézségekre panaszkodó személyeknek;

gyulladásos gyomor-bélrendszeri problémákkal küzdő személyeknek;

a megfelelő testsúlyra örekvő személyeknek;

olyan személyeknek, akiknek fontos a vér megfelelő koleszterinszintjének fenntartása;

Menny.:db
További információk a termékről